…I♥LYQ…

huaaaaaah….hai..haii… :)

Posted on: September 24, 2010

huaaaah… sudah lama gak ngupdate blog ku yang ini..hihihi :p

hmmm…blog ku yg lain pun belum aku isi sama sekali, maka dari itu aku berencana buat mengganti nama blog ku ini ajja,,dari SCIENCElicious menjadi …I♥LYQ… biar sama dengan nama blogspotku juga…hehehe…

gak maksud apa-apa juga sih, cuma biar aku lebih fokus buat ngepost via blog yang ini aja…soalnya udah jarang posting tulisan juga sih…lebih sering posting di mini blog Tumblr ku..follow yah guys: ilovelyq.tumblr.com

and mampir juga di Facebook n twitter ku…

FB: www.facebook.com/ilovelyq
Twitter: twitter.com/ilovelyq

lav y’all guys, thanks banget udah mau mampir buat lihat-lihat or syukur-syukur sampe di baca blog ku ini, biar cuma bacanya sekilas, ato meskipun emang gak sengaja ke-klik ngebuka blog ini,,pokoe makasiii banget…hehe

semoga blog ku ini ada manfaatnya buat kalian meskipun dikit…aku cuma sekedar sharing aja kog…

anyway, thanks buat komen kritik dan sarannya juga…sering-sering yah…aku hargai banget🙂

so, finally i say: Welcome to …I♥LYQ…

♥ hugskisses…godblessy’all…

-LoveLyq-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

LoveLyq


welcome to my blog :)
it's all about random things that I see, I heard, I learned, I felt, and I loved to...
this is my random blog, this is my inspiration!
enjoy it!
xoxo :)

My Plurk

Tumblr

♥ it's all about life ♥ it's all about laugh ♥ it's all about love ♥ and this is story about LoveLyq ♥

"If you want to be loved, be lovable."

I'm not gonna change for anyone, I don't care what people think, because I am me, I am rock and proud of it.

-LoveLyq-


YM: a_lovelyq

acc :
http://www.facebook.com/ilovelyq
http://twitter.com/ilovelyq
http://www.plurk.com/loveliq/invite
http://formspring.me/loveliq

blog :
http://ilovelyq.wordpress.com/
http://alovelyq.blogspot.com/

My Twitter

Blog Stats

  • 90,797 hits

online.online

Calender

September 2010
M T W T F S S
« May   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

My Archives…

Category

Gamatika Go!

Mathematics Addicts ’07

STOP GLOBAL WARMING

Masukkan alamat surel Anda untuk berlangganan blog ini dan menerima pemberitahuan tulisan-tulisan baru melalui email.

Join 6 other followers

RSS Detik News

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

RSS Blogdetik Tips

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: